Termeni si Conditii 

Prin efectuarea unei rezervari pe site-ul nostru, confirmati ca ati citi si sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

REZERVAREA CABANEI

1. Numele persoanei din formularul de rezervare rămâne singurul contact și este responsabil pentru proprietatea rezervată și comunicarea cu personalul Casa Cifu.

2. Rezervările online făcute cu mai puțin de 48 de ore înainte de sosire, trebuie să fie confirmate telefonic .

3.  Sejurul minim la Casa Cifu este pentru 2 nopți.

4. Capacitatea de cazare in  Casa Cifu   este de 8 locuri .

5. Cabana este formata din 3 dormitoare (dintre care unu dublu), 1 Living Room , 2 Bai si 1 Bucatarie (utilata pentru gatit cu aragaz, cuptor cu microunde, aparat de cafea, tacamuri, vesela, oale, gratar in curte,ceaun etc)

6  Casa Cifu   este situată la poalele Munților Calimani intr-o zona izolata. Accesul se face  cu mașina.  ultimii 300 de metri in functie de anotimp pot fi intr-o stare mai rea.

7  Casa Cifu   își rezervă dreptul de a refuza orice rezervare.

CONDITII DE REZERVARE

8. Timpul de check-in este de la ora 15:30 până la 18:00 în ziua sosirii și check-out este oricând până la ora 11 , aceste detalii se pot modifica avand o discutie in prealabil.

9. Oaspeții sunt responsabili pentru alegerea lor de cazare. Casa Cifu nu este responsabilă dacă stilul de proprietate nu se ridică la așteptările oaspeților, prin urmare oaspeții trebuie să vizualizeze materialele despre propietate disponibile pe www.casacifu.ro cu atenție înainte de rezervare.

10 Fumatul nu este permis în Casa Cifu. Puteți fuma afară, dar cu rugamintea sa nu aruncati resturile de tigara pe jos,  sau in padure ci la cosul de gunoi.

11.  Orice persoană care dăunează intenționat sau din neglijență clădirii sau echipamentelor din cabana va fi responsabilă de costul reparațiilor ulterioare.

12. Ne plac animalele, dar nu în interiorul casei.

13. Capacitatea maximă a casei este de 8 persoane.

14. Oaspeții trebuie să părăsească proprietatea într-o manieră curată și ordonată la plecare. Aceasta include spălarea și aruncarea resturilor de mâncare, returnarea tuturor obiectelor în poziția inițială.

15. La plecare oaspeții trebuie să oprească luminile și sa se asigure ca usile si ferestrele casei sunt inchise.

16. Atunci când proprietatea este rezervată pentru 6 sau mai multe nopți, este oferit un serviciu gratuit de reîmprospătare, inclusiv lenjerie proaspătă și prosoape.

17. Pentru confortul și igiena casei, vă recomandăm să utilizați papucii de casă și să vă scoateți încălțămintea la intrare.

18. Pretul ciubarului nu este negociabil si  nu se va folosii doua zile consecutiv cu aceeasi apa

MODALITATEA DE PLATA

1. Un depozit de 50% nerambursabil este plătit în momentul rezervării.

2. Soldul trebuie să fie primit în numerar la sosire.

ANULAREA REZERVARII

Clientul poate anula rezervarea in intervalul de 48 de ore dupa initiere. Odata ce aceasta perioada a trecut avansul de 50% este nerambursabil.